Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Karen Van Hoeck
Dierenartsassistente

Karen Van Hoeck

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Karen Van Hoeck
Dierenartsassistente

Opleiding

  • Accountancy-Fiscaliteit Boekhouding en Agro-en Biotechnologie Dierenzorg

Functie

Karen behaalde haar diploma Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg in 2010, waarna ze meteen is begonnen te werken als assistente bij Anthemis.

Wat Karen vooral leuk vindt aan haar job is de vele afwisseling, het fijne contact met zowel de dieren als de baasjes, en het goede gevoel wanneer ze samen met het hele team een dier heeft kunnen helpen.

In de praktijk staat ze vooral in voor de verzorging van de dieren, assisteren bij operaties, (voedings)advies geven, baliewerk en de administratie/boekhouding.

Opleidingen

Verder heeft ze ook een opleiding hondentrimmen gevolgd en verschillende bijscholingen, vooral op het gebied van voeding.

Vrije tijd

Als kind heeft Karen altijd met dieren willen werken, dus het was een logische stap om iets in die richting te gaan doen. Thuis heeft ze nu ook een hele bende dieren. Ze heeft drie paarden en drie pony's, zes kippen, twee konijnen, een warmwateraquarium, een Australische Herder van 12 jaar, Lupé, een Border Collie van 4 jaar, Cooper, en een poes van 1 jaar, Pixie die via de praktijk bij haar is gekomen als papfleskitten. Haar dieren betekenen uiteraard alles voor haar, en daar kruipt ook het meeste van haar vrije tijd in.

Karen vindt haar rust in het wandelen met de honden en het werken met de paarden.

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.