Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sara De Wit
Dierenartsassistente

Sara De Wit

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Sara De Wit
Dierenartsassistente

Specialiteit

  • Anesthesie en assistentie orthopedische chirurgie

Opleiding

  • Agro- en Biotechnologie Dierenzorg

Expertise

  • Dierenvoeding en tandzorg

Functie

De technische complexiteit, uitdagingen en taken van de assistent tijdens en na chirurgie vindt Sara interessant, leuk en uitdagend. Met veel liefde verzorgt ze alle dieren in de praktijk en helpt ze graag iedereen verder, zodat elke viervoeter gelukkig en gezond mee naar huis kan worden genomen. Ze waardeert de afwisseling, verantwoordelijkheid, het contact met dieren en de opvolging.

Een leven zonder dieren kan Sara zich niet voorstellen, en dat geldt ook voor haar baan. Ze studeerde in 2018 af als dierenverzorgster en kwam daarna terecht in het Anthemis-team.

Vrije tijd

In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar kat, Pantoffel, en haar twee paarden, Andy en Freddie. Ze geniet ervan om samen buiten te zijn en avonturen te beleven. Daarnaast is Sara ook een gepassioneerde muzikant, wat een extra dimensie aan haar veelzijdige persoonlijkheid toevoegt.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.