Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tine Habils
Dierenarts

Tine Habils

Dierenarts
Dierenarts
Tine Habils
Dierenarts

Opleiding

  • Bachelor en Master in de Diergeneeskunde

Functie

Tine houdt van het betekenisvolle contact met dieren en de boeiende variatie die elke werkdag met zich meebrengt. Haar liefde voor dieren gaat hand in hand met een diepe interesse in wetenschap. Voor Tine is de perfecte combinatie dan ook te vinden in het samenspel van haar affectie voor dieren en haar fascinatie voor de wereld van de wetenschap.

Opleidingen

In 2021 behaalde Tine haar diploma als dierenarts gezelschapsdieren aan de Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke. Haar liefde voor dieren is van jongs af aan een constante in haar leven, en het is voor haar een ware eer om deze passie te vertalen naar haar beroep!

Momenteel volgt ze een opleiding voor recent afgestudeerden bij AniCura, waarmee ze streeft naar een optimale dienstverlening voor zowel jou als je huisdier. Hoewel ze verschillende aspecten van de diergeneeskunde als boeiend en interessant ervaart, ambieert ze in de toekomst een specialisatie binnen de interne geneeskunde.

Vrije tijd

Bono, haar eerste grote liefde, is een Portugese Waterhond van 9 jaar die twee jaar geleden moedig streed tegen een chronische darmziekte. Zijn ziekenhuisavontuur heeft Tine persoonlijk geraakt, en nu, na een succesvolle operatie, straalt Bono weer van geluk! Deze ervaring heeft haar interesse in interne geneeskunde aangewakkerd, en ze is vastbesloten zich hier verder in te verdiepen.

Sinds begin 2023 heeft ze Otis verwelkomd, een vrolijke puppy die zowel de wandelingen als knuffelavonden opvrolijkt. De liefde voor deze harige vrienden inspireert Tine dagelijks in haar toewijding aan de diergeneeskunde.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.