Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Inge Dillen
Revalidatietherapeute

Inge Dillen

Revalidatietherapeute
Revalidatietherapeute
Inge Dillen
Revalidatietherapeute

Opleiding

  • Dokter in de diergeneeskunde (1991) en Canine Certified Fitness Trainer (2017)

Functie

De mix tussen het medische en de training vindt Inge het leukst aan haar baan. In oefentherapie en fitness is het aspect training belangrijk. Met goede training zal de hond de oefeningen met een betere houding uitvoeren en krijg je betere resultaten. Deze baan is gewoon haar passie.

Opleidingen

Inge houdt zich bezig met opleidingen rond oefentherapie en fitness. Ze verdiept zich nu in Hydrotherapie en andere modaliteiten binnen de revalidatie. Zelf is ze zeer actief in Agility en heeft ze een uitgesproken interesse in de begeleiding van de hondenatleet.

Ze bekijkt 2 à 3 webinars per week. Ze hoopt binnenkort de CCRP- en/of hydrotherapie-opleiding te kunnen volgen. Een opleiding is toch nog efficiënter omdat je de informatie dan op een gestructureerde manier kunt verwerken.

Vrije tijd

Inge deelt haar leven met een bonte verzameling dieren! Allereerst hebben we Keen, de 13-jarige Border Collie, die als haar eeuwige puppy bekend staat. Nalu, de 10,5-jarige Australian Kelpie, is haar topanatleet en Fitness Queen, nog altijd in topconditie. Alice, de 9,5-jarige Border Collie, valt op door haar speciale kleur. Tune, de 4,5-jarige Parson Russell Terriër, is Inge's clowntje en liefste Terriër ooit, met een talent voor trucjes. Lewis, de 3-jarige Border Collie, is een herplaatser met een rugzakje, een ware topatleet en workaholic die voor agility geboren lijkt te zijn. Ondanks een operatie aan zijn OCD-schouder, heeft Lewis goed gerevalideerd en blinkt nu uit in de sport.

Ze hebben allemaal ervaring met agility, waarbij Lewis en Tune nog steeds actief deelnemen. Daarnaast zijn ze allemaal betrokken bij fitnessactiviteiten, genieten ze van trick training en maken ze graag wandelingen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.