Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Carine Bollen
Dierenartsassistente

Carine Bollen

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Carine Bollen
Dierenartsassistente

Wist zij veel, toen ze er vijf jaar geleden voor het eerst de deur binnenliep, dat Dierenkliniek Causus zo’n belangrijke rol zou gaan spelen in haar leven…

Ze kwam er in eerste instantie met haar hondjes voor speciale operaties, later ook voor alle courante gezondheidsproblemen, helemaal vanuit het verre Limburg. Nu woont ze dus op een klein half uurtje van de kliniek en hoort ze bij het team waar ze altijd zo naar opkeek.

Je kunt haar vinden aan de balie en verder overal waar een paar extra handen nodig zijn. Haar bedoeling is om er zoveel mogelijk te leren en ze neemt dan ook elke gelegenheid daartoe dankbaar met beide handen aan. Eens om de zoveel jaar, worden dromen waar …, aldus Carine.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.