Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Charlotte Vandermarliere
Dierenartsassistente

Charlotte Vandermarliere

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Charlotte Vandermarliere
Dierenartsassistente

In 2017 is Charlotte afgestudeerd als dierenartsassistente aan de Hogeschool van Gent. Haar eerste jaar werkte ze als groom op een springstal. Sinds februari 2019, maakt ze deel uit van het Causus-team.

Voor haar is dit een droomjob. Ze heeft ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland. Eerst bij een paardendierenarts en de laatste drie maanden van haar opleiding heeft ze doorgebracht in Curaçao, om daar ervaring op te doen in een kleine huisdierenpraktijk.

In de praktijk zijn haar taken zeer gevarieerd. Baliewerk, eerste anamnese afnemen, röntgenfoto’s nemen, wondcontroles uitvoeren, dieet berekenen voor uw huisdier, … Alles wordt met evenveel passie uitgevoerd! Ook een deeltje van de hydrotherapie is sinds kort een van Charlotte’s werkzaamheden. 

Buiten haar werk gaat er veel vrije tijd naar het verzorgen van haar eigen paarden en honden. Verder gaat ze graag eens op weekend en spendeert ze veel tijd met familie en vrienden.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.