Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Margaux Willems
Dierenartsassistente

Margaux Willems

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Margaux Willems
Dierenartsassistente

Margaux is in juni 2012 afgestudeerd als bachelor aan de hogeschool Vives te Roeselare, richting agro -en biotechnologie: dierenzorg. Datzelfde jaar in augustus, kreeg ze de kans om te starten als operatie- en kennelassistente in dierenkliniek Causus.

Haar job is enorm gevarieerd, gaande van medicatie geven tot de dieren klaarmaken voor operatie. Iedere dag is anders, omdat ieder dier zijn eigen historiek en karakter heeft. Ze vindt het super om reeds behandelde dieren weer gezond en wel te kunnen overhandigen aan hun baasjes. 

Zelf heeft ze thuis 2 paarden, 1 hond en 1 kat rondlopen. Dieren maken al van kleins af aan deel uit haar leven. Het is dan ook ideaal dat ze die passie voor dieren, kan gebruiken op de werkvloer!

Margaux kijkt ernaar uit om je dier de verzorging te geven die het nodig heeft, zodat het weer in volle gezondheid naar huis kan.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.