Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Cindy van Geffen
Europees specialist

Cindy van Geffen

Europees specialist
Europees specialist
Cindy van Geffen
Europees specialist

Specialiteit

  • Dipl. ECVIM-ca

Opleiding

  • Europese specialisatie interne geneeskunde gezelschapsdieren

Expertise

  • Endoscopie, rhinoscopie, echografie, oncologie en anesthesie

Opleiding

Cindy studeerde in 2000 af als dierenartse in Gent en in 2007 behaalde ze haar Europees diploma. Daarnaast probeert ze zich nog regelmatig bij te scholen in interne geneeskunde (gastroenterologie, oncologie, infectieziekten, hematologie). 

Voordat ze voltijds bij AniCura Randstad kwam werken, heeft ze veel ervaring opgedaan als assistente aan de universiteit van Gent (Merelbeke) en als specialiste in twee andere dierenklinieken.

Functie

Cindy van Geffen is dierenarts en Europees specialiste in de interne geneeskunde (Diplomate of the European College of Veterinary Internal Medicine). Bij AniCura Randstad legt ze zich als specialiste vooral toe op het diagnostiseren en behandelen van patiënten met interne klachten: diarree, braken, vermageren, veel drinken, slechte eetlust, hoesten, plasproblemen, en meer. Het grootste deel van haar werk bestaat uit doorverwezen patiënten.

In de loop der jaren heeft ze ook veel ervaring opgedaan in de echografie, de oncologie (kankerbehandeling) en de cytologie (het onderzoeken van cellen die met een dunne naald uit ziekelijk weefsel zijn gehaald).

Naast haar activiteiten in de dierenkliniek, publiceert Cindy van Geffen ook wetenschappelijke artikels. Eén van haar artikels werd zelfs opgenmen in het Vlaams Diergeneeskundig Tijdschrift.

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.