Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Over ons

Op deze pagina leest u meer over AniCura Dierenkliniek Sint-Jan te Brasschaat.

Preventie

Bij AniCura Dierenkliniek Sint-Jan te Brasschaat hechten we veel belang aan preventie. Bij het jaarlijks onderzoek krijgen we de kans aandoeningen in een vroeg stadium op te sporen en geven we je advies over voeding, beweging, hygiëne en mondverzorging.

Eerste- en tweedelijns zorg

Naast de behandeling van dagelijkse problemen (eerste lijn) streeft onze kliniek naar een hoge kwaliteit in diagnose en behandeling van ernstige gezondheidsproblemen (tweede lijn).

Voor een lijst met alle diensten die we aanbieden, ga naar: onze diensten

Het team: trouw en professioneel

Het oplossen van deze gecompliceerde gevallen is mogelijk dankzij de verschillende interesses van onze dierenartsen, onze uitgebreide diagnostische apparatuur en onze ruime infrastructuur. Continue bijscholing zorgt ervoor dat onze kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

Ga naar: Ons team

Contact met u als klant

Ons doel is jouw dier te helpen op een manier waar jij je volledig in kunt vinden. Daarom is er voortdurend overleg, voor- en tijdens het onderzoek en -de behandeling. Ga naar: Openingsuren en contact

Liefde voor het dier

Omdat herstel niet alleen afhangt van geneeskundige vaardigheden en technieken, maar ook van liefdevolle verzorging, behandelen wij jouw dier alsof hij/zij het onze zou zijn. 

Lees ook:

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.