Bereikbaarheid

AniCura Spoedkliniek maakt gebruik van de infrastructuur van AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn. Je kan er gratis ondergronds parkeren (laat je ticket aan onze balie valideren). Bekijk hier de video hoe je ons bereikt

Anne Van Loon
Dierenarts

Anne Van Loon

Dierenarts
Dierenarts
Anne Van Loon
Dierenarts

Opleiding

  • Bachelor en Master in de diergeneeskunde

Expertise

  • Cardiologie

Anne is afgestudeerd in 2017 aan de universiteit in Gent. Aansluitend heeft ze op de vakgroep Kleine Huisdieren van de universiteit een roterend internship gedaan, dit is een extra jaar studie waar al de geleerde theorie nog veel dieper naar de praktijk wordt omgezet. Na het succesvol afronden van haar internship is ze in november 2018 in Dierenkliniek De Ark begonnen.

Ze doet voornamelijk de eerstelijnsdiergeneeskunde. Haar grote passie is cardiologie en je zult haar dan ook tegenkomen wanneer Veronique de cardiologe bij ons langskomt. Om haarzelf te blijven verbeteren in de cardiologie, volgt ze dan ook jaarlijks meerdere binnen- en buitenlandse congressen en opleidingen en is ze lid van de Belgische Cardiologie Werkgroep. Eenmaal thuis wordt al haar aandacht opgeëist door haar kat Lucy.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.