Bereikbaarheid

AniCura Spoedkliniek maakt gebruik van de infrastructuur van AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn. Je kan er gratis ondergronds parkeren (laat je ticket aan onze balie valideren). Bekijk hier de video hoe je ons bereikt

Kati Van den Bosch
Dierenarts

Kati Van den Bosch

Dierenarts
Dierenarts
Kati Van den Bosch
Dierenarts

Opleiding

  • Dierengeneeskunde en Acupunctuur

Expertise

  • Expertise in sportgeneeskunde, acupunctuur, palliatieve zorg en artrose-opvolging

Kati vervoegde 1 jaar na oprichting het team na eerst een jaar verder gestudeerd te hebben in Brazilië op vlak van anesthesie, intensieve zorgen en bijzondere diersoorten (reptielen, hagedissen,...). Daarnaast heeft zij zich ook bijgeschoold in acupunctuur en kruidengeneeskunde via stages, cursussen en congressen, zowel in België als in het buitenland.

Kati is lid van IVAS (International Veterinary Acupuncture Society) en verzorgt in dit kader lessen voor collega’s in binnen- ­en buitenland. Begeleiding van sporthonden, pijnbestrijding, geriatrie en palliatieve zorgen zijn haar bijzondere interesses.

Wanneer ze niet werkt in De Ark, werkt ze graag in de tuin en houdt ze van lange wandelingen met haar gezin en haar hond Poppy. Ook haar kat Fien en haar landschildpadden eisen veel aandacht op.

Kati is afwezig op dinsdagen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.