Kenny Bossens
Europees specialist neurologie

Kenny Bossens

Europees specialist neurologie
Europees specialist neurologie
Kenny Bossens
Europees specialist neurologie

Specialiteit

  • Neurologie

Opleiding

  • Dierenarts Ugent
  • Diplomate ECVN 2018

Opleiding 

In 2010 behaalde Kenny zijn diploma Dierengeneeskunde aan de Universiteit Gent. Daarna rondde hij een roterende internship kleine huisdieren af en startte hij aansluitend aan zijn specialisatie als neuroloog. In 2018 behaalde Kenny met veel trots de titel van Europees specialist in de neurologie (Diplomate ECVN). Aangezien dit altijd al het aspect van neurologie is geweest dat hem het meeste aansprak, probeert hij 1 tot 2 keer per jaar nascholing rond neurochirurgie te volgen. In de toekomst zou hij ook heel graag hersenchirurgie wat meer op de kaart willen zetten in België. 

Functie 

Zijn interesse in geneeskunde en zijn liefde voor dieren deden Kenny niet lang twijfelen om dierenarts te worden. Door zijn expertise in CT/MRI-scans heeft hij een variatie tussen consulteren, scans maken en opereren, wat hij zelf het leukste aspect van zijn job vindt. 

Vrije tijd 

In zijn vrije tijd zal je Kenny vooral buiten tegenkomen. Zijn passies zijn namelijk reizen, hiken en leren skiën. Hij heeft ook 3 kinderen en een teckel, Benson. Door zijn specialisatie komt hij veel in contact met dit ras, waardoor hij een grote fan geworden is. 

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.