Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Weke delen chirurgie bij AniCura Causus

Bepaalde operaties zijn ingewikkelder, waardoor er meer ervaring en kennis in chirurgie nodig is. De ervaren chirurgen van AniCura Causus helpen je graag verder. Met een modern uitgeruste operatiekamer, narcose op maat en de laatste technieken staat veiligheid en kwaliteit voorop.

Weke delen chirurgie bij AniCura Causus

De dierenarts-expert in weke delen chirurgie kan operaties uitvoeren aan alle organen of belangrijke structuren in de hals, borst, buik en het gebied rondom de anus en vulva.

Chirurgische ingrepen aan botten en het zenuwstelsel worden toevertrouwd aan een orthopedisch chirurg of neurochirurg. Onze chirurgische experts hebben uitgebreide ervaring met diverse aandoeningen, waaronder:

Dierenarts-experten weke delen chirurgie

Voor weke delen chirurgie zal je doorverwezen worden naar dierenarts Koen Vandendriessche of Stefan Haustraete.


Links: Koen Vandendriessche
Rechts: Stefan Haustraete

Altijd op de hoogte met de nieuwste kennis en moderne apparatuur

Bij AniCura Causus werken dierenartsen met expertise in verschillende domeinen. Naast hun ruime ervaring en kennis maken we gebruik van geavanceerde apparatuur om jouw dier snel te voorzien van de best mogelijke zorg.

Vragen of advies?

Twijfel je of heb je vragen over mogelijke operaties of kosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jou te helpen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.