Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Eva Spriet
Dierenartsassistente

Eva Spriet

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Eva Spriet
Dierenartsassistente

De combinatie van kennis, teamwork en een bijzonder groot hart voor dieren maakt van het Causus-team een gemotiveerd team, waarin iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: de best mogelijke verzorging en begeleiding voor huisdier én baasje!

Naast het diergeneeskundige valt er op een praktijk zeer veel te regelen en te organiseren. Dit neemt Eva zoveel mogelijk voor haar rekening.

Ze probeert ook via de verse voeding, de voedingssupplementen, infoavonden, beurzen, nieuwsbrieven enz. de professionele aanpak van de kliniek over te brengen naar de baasjes én het grote publiek.

Af en toe een leuk sfeerbeeld of een ontroerende foto mogen daarbij zeker niet ontbreken. Veel baasjes zijn dan ook heel fier als we een foto van hun lieverd op de Causus Facebook- of Instagrampagina mogen plaatsen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.