Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Inge Hallemeesch
Administratief medewerkster

Inge Hallemeesch

Administratief medewerkster
Administratief medewerkster
Inge Hallemeesch
Administratief medewerkster

Inge haar interesses gaan vooral uit naar wat er gebeurt in en rondom de dierenwereld. Documentaires bekijken over alle dieren (tam of wild): vogels, vissen, reptielen,... Alles te weten komen op vlak van gezonde voeding en een goede verzorging vindt ze heel belangrijk voor een huisdier. Zijzelf heeft een zwak voor poezen.

Als eerste kwam haar duiveltje Redbull, een driekleurige kattin. Nog geen twee maanden later haar super lieve Choco, een bruine langharige kattin. Beiden zochten ze een nieuwe thuis en die hebben ze bij Inge gevonden. Bovendien heeft ze nog tal van zwerfkatten, die ze onderdak en voeding verschaft in de tuin.

Ze probeert de mensen zo goed mogelijk te begeleiden en in te lichten, zowel persoonlijk als telefonisch. Alle bijbehorende administratieve taken, alsook andere taken waarin ze kan meehelpen, zijn haar dagelijkse bezigheden. 

Op de foto zie je haar jongste spruit Pithou, een katertje die gevonden werd toen hij amper 6 weken oud was.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.