Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Melanie Vandevelde
Dierenartsassistente

Melanie Vandevelde

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Melanie Vandevelde
Dierenartsassistente

Sinds januari 2012, maakt Melanie deel uit van het Causus-team. Omgaan met dieren is iets wat haar met de paplepel is ingegeven. Zelf heeft ze drie poezen, een aantal kippen, ganzen, duiven en kanaries en een hele kudde dwergschapen. Daarom had ze gekozen om een opleiding tot dierenartsassistente te volgen aan de Hogeschool Gent. 

Tijdens haar stage, die ze in een wildlife-kliniek in Australië heeft gedaan, heeft ze al een voorsmaakje gekregen van het medische aspect van het dagelijks werken met dieren. Bij Causus heeft ze nu de kans gekregen om haar theoretische kennis om te zetten in de praktijk. 

Of het nu om het verwelkomen van dieren en hun baasjes, assisteren tijdens de operaties of het netjes houden van de kliniek gaat: elke taak vindt Melanie even interessant en doet ze dan ook met het grootste plezier! 

Naast bezig zijn met haar eigen dieren, houdt ze zich in haar vrije tijd ook graag bezig met koken, tuinieren en dansen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.