Weke delen chirurgie

Bepaalde operaties zijn ingewikkelder, waardoor er meer ervaring en kennis in chirurgie nodig is. Daarvoor verwijst jouw dierenarts je door naar een ziekenhuis voor dieren. De ervaren chirurgen van AniCura helpen je graag verder. Met een modern uitgeruste operatiekamer, narcose op maat en de laatste technieken staat veiligheid en kwaliteit voorop.

Weke delen chirurgie bij AniCura

De dierenarts-specialist in weke delen chirurgie kan operaties uitvoeren aan alle organen of belangrijke structuren in de hals, borst, buik en het gebied rondom de anus en vulva.

Chirurgische ingrepen aan botten en het zenuwstelsel worden toevertrouwd aan een orthopedisch chirurg of neurochirurg. Onze chirurgische experts hebben uitgebreide ervaring met diverse aandoeningen, waaronder:

  • larynxparalyse en -collap
  • hernia perinealis
  • hernia diafragmatica
  • maagkanteling
  • openhartchirurgie
  • longchirurgie
  • darmproblemen
  • verwijdering van tumoren

Weke delen chirurgie

Altijd op de hoogte met de nieuwste kennis en moderne apparatuur

Bij AniCura werken alleen dierenarts-specialisten of dierenarts-experts. Naast hun ruime ervaring en gespecialiseerde kennis maken we gebruik van geavanceerde apparatuur om jouw dier snel te voorzien van de best mogelijke zorg.

In het geval van spoed

Als jouw dier een ongeluk heeft gehad of in levensgevaar verkeert, bijvoorbeeld door een darmafsluiting, middenrifscheur of bloeding van de milt, kan jouw dierenarts direct contact met met ons opnemen om jouw dier naar ons te verwijzen.

Wanneer naar een chirurg?

Een bezoek aan onze chirurgische afdeling is alleen mogelijk met een verwijzing van jouw dierenarts. Jouw dierenarts beoordeelt of het noodzakelijk is dat wij jouw dier behandelen. Je kan zelf ook met jouw dierenarts overleggen of een verwijzing mogelijk is.

Waarom naar een ziekenhuis voor dieren?

Net als bij mensen, kunnen dieren voor complexe zorg verwezen worden naar een ziekenhuis voor dieren: een verwijscentrum. Hier werken dierenarts-experts of dierenarts-specialisten met veel kennis en ervaring in een bepaald vakgebied.

Vragen of advies?

Twijfel je of heb je vragen over mogelijke operaties of kosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jou te helpen.

Was dit artikel nuttig voor je?

Duid aan wat bij je past of typ het zelf. We appreciëren je feedback enorm.

Dank je!

Wij waarderen het heel erg

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.