Specialisaties

Bij AniCura ontvangt jouw dier, op doorverwijzing van je dierenarts, de beste zorg mogelijk van een van onze dierenartsspecialisten of dierenartsexperts. Dankzij hun gespecialiseerde kennis, ruime praktijkervaring en moderne apparatuur zijn er bij AniCura veel behandelingsmogelijkheden, meer dan bij een doorsnee dierenarts.

In een dierenkliniek van AniCura wordt jouw dier bijgestaan door dierenartsen met ruime ervaring in een specifiek vakgebied, die bovendien op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Bij AniCura kan je terecht voor verschillende specialisaties waaronder:

Waarom kiezen voor een Europees dierenarts-specialist?

Een Europees dierenarts-specialist bezit de meest recente specialistische kennis en heeft jarenlange ervaring om jouw dier te verzorgen op het hoogste niveau. Deze expertise wordt opgebouwd en gewaarborgd op de volgende manier:

  • Na de basisopleiding tot dierenarts volgt een Europees specialist nog vier extra jaren van gespecialiseerde studie in een specifiek deelgebied van de diergeneeskunde.
  • Deze opleiding wordt afgesloten met een Europees erkend examen. Enkel na het succesvol afronden van dit examen mag de titel 'Europees specialist' worden gedragen.
  • Om de titel Europees specialist te behouden, moet de registratie elke vijf jaar vernieuwd worden, onder de voorwaarde dat aan strenge eisen is voldaan. Op deze manier wordt de kennis en kunde van de Europees specialisten gegarandeerd.

We heten jou van harte welkom in onze kliniek.

Doorverwijzen of een vraag?

Heb je vragen over de mogelijkheden bij AniCura? Neem gerust contact op met het dierenkliniek bij jou in de buurt; we helpen je graag verder!

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.