Ann Bulthé
Dierenarts

Ann Bulthé

Dierenarts
Dierenarts

Ann Bulthé

Dierenarts

  • Tandheelkunde, oogheelkunde en kleine knaagdieren

Hallo,

Mijn naam is Ann Bulthé. In 2002 studeerde ik als dierenarts af aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke. Na twee jaar buitenland-ervaring keerde ik terug naar België en solliciteerde in wat toen nog de jonge dierenartsenpraktijk ‘Het Binnenhof’ was. Ondertussen ben ik stevig geworteld in de Kempische bodem al schemeren de Westvlaamse roots nog wat door.

Expertise en interesse

Mijn professionele stokpaardjes zijn tandheelkunde, oogheelkunde en de behandeling van kleine knaagdieren. Cavia’s met tandproblemen, oogproblemen ten gevolge van tandproblemen, al dan niet bij konijnen,…. ik vindt het allemaal even interessant.

Toch blijft het allermooiste dat je dankzij je kennis en kunde als dierenarts voor een dier - groot of klein- en zijn baasje echt het verschil kan maken.

Thuis

Mijn allereerste kat heette Tinneke (want ze kwam uit Heule) en we kregen ze toen ik 6 jaar oud was. Sindsdien voelt ons huis pas als een thuis wanneer er dagelijks kattenhaar gestofzuigd dient te worden. Vrij huppende konijnen snoeien op geheel eigen-wijze manier de tuin - wie heeft er dan nog een Netflix abonnement nodig? 

Mijn vrije tijd is gereserveerd voor familie en vrienden. Waar ik als moeder vroeger nog met een strategisch geplaatste ‘kiekeBOE!’ kon scoren, hoor ik tegenwoordig op zijn minst wat gamerlanguage te beheersen of zeemeermingewijs door het water te bewegen - dit weliswaar met zeer wisselend succes.