Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Christophe Hellemans
Dierenarts

Christophe Hellemans

Dierenarts
Dierenarts
Christophe Hellemans
Dierenarts

Dierenarts Christophe Hellemans studeerde in juni 2019 af in de optie gezelschapsdieren aan de Universiteit Gent.

Tijdens zijn studie was hij in onze kliniek al aan de slag als weekend-hulp waarbij hij zich bekommerde om de gehospitaliseerde patiënten en de dierenartsen ondersteunde in de spoeddienst.

Na stages in het buitenland, o.a. aan de Kansas State University in de VS, startte hij een roterend internship in onze dierenkliniek om bijkomende kennis en ervaring op te doen. Tijdens dat jaar behandelde hij de spoedgevallen en stond hij in voor de verzorging van de gehospitaliseerde patiënten.

De interesse in orthopedie die tijdens zijn studies was ontstaan, bleef hem boeien. Na zijn internship werd hij als vast lid opgenomen om mee het orthopedisch team te versterken.

Je kan bij hem terecht voor orthopedische klachten van uw hond of kat, maar ook voor eerstelijns consultaties zoals vaccinaties.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.