Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Jaro Bettens
Dierenarts

Jaro Bettens

Dierenarts
Dierenarts
Jaro Bettens
Dierenarts

Expertise

  • Tandheelkunde, dermatologie en anesthesie

Dierenarts Jaro Bettens studeerde in 2017 af met grote onderscheiding en ging daarop over de grens in Nederland aan de slag bij een dierenkliniek. Na even ervaring op te doen vervolgde hij zijn diergeneeskundig pad met een aantal praktijken in België, alvorens sinds 2019 finaal bij dierenkliniek Randstad te landen.

Over deze jaren heen merkte hij dat tandheelkunde hem erg interesseerde, en besloot hij zich daarin verder te verdiepen. Tijdens zijn studies heeft hij overigens stage gedaan betreffende deze discipline in Davis, Californië. Dierenarts Bettens kan niet wachten in deze materie verder door te groeien, om zo elk probleem gesitueerd in de mond van je huisdier te verhelpen.

Ook in dermatologische problemen van jouw huisdier is dierenarts Bettens sterk geïnteresseerd.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.