Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Lisa Fostier
Dierenartsassistente

Lisa Fostier

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Lisa Fostier
Dierenartsassistente

Opleiding

  • Agro- en biotechnologie- Dierenzorg

Lisa is binnen de dierenkliniek zowel voor als achter de schermen actief.

Vooraleer zich professioneel toe te leggen op gezelschapsdieren, maakte ze een ommetje langs de wilde dieren. Haar eerste stage in 2017 was als dierenverzorgster in de Aziatische serre te Planckendael voor een periode van zes weken.

Een jaar later, in 2018, voltooide zij succesvol haar eindstage als dierenverzorgster bij het opvangcentrum voor wilde dieren "Aspen Valley Wildlife Sanctuary" in Canada waar ze gedurende 3 maanden verbleef.

Niettegenstaande beide stages erg leerrijk waren en Lisa veel voldoening schonken, was het lastig hier in België een beroep van te maken. Echter vond Lisa bij de gezelschapsdieren al snel een nieuwe uitdaging.

In september 2018 behaalde ze het diploma "Agro-en biotechnologie, optie dierenzorg" aan de Odisee Hogeschool te Sint-Niklaas. Hiermee kon ze nog alle kanten uit. Gelukkig is dat, na een periode van vrijwilligerswerk bij dierenasiel KMDA in Kontich, onze kant geworden. Aldus maakt Lisa sinds december 2018 deel uit van het team van Dierenkliniek Randstad.

Ook in haar vrije tijd, spelen gezelschapsdieren een belangrijke rol. De katten Joepie, uit het ouderlijk huis, en Lucy maken een groot deel uit van Lisa's leven buiten het werk. Daarnaast duikt ze graag in een goed fictieboek.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.