Spoedgeval? Gebruik ons noodnummer!

Bij spoed, bel eerst naar ons noodnummer +32 9 277 89 91 zodat we ons kunnen voorbereiden.

Filip Nachtegaele
Consulent dierenarts

Filip Nachtegaele

Consulent dierenarts

Filip Nachtegaele

Expertise

  • Oogheelkunde

Filip Nachtegaele studeerde af in 2001 aan de universiteit Gent. Na zijn studies verdiepte hij zich in de oogheelkunde van de gezelschapsdieren. Hij volgde hiervoor tal van opleidingen: trainingsprogramma ‘Veterinary Ophthalmology’ aan de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS, Londen 2004, Toulouse 2005-2008), Intraocular Surgery for Advanced Surgeons (Hennigsdorf, Duitsland 2011) en PEGD Modulaire Cursus Oogheelkunde (2012-2014) en het ‘Graduate Veterinary Clinical Practices Program 2006-2015’ (Animal Medical Center, NYC, USA) bij Dr. Alexandra van der Woerdt. .

Vanaf 2007 startte hij met een bijkomende opleiding aan de Royal College of Veterinary Surgeons in Engeland. Tijdens deze opleiding volgde hij verschillende stages in het buitenland. In 2011 behaalde hij zijn Certificate in Veterinary Ophthalmology.

Hij geeft geregeld lezingen in België over oogheelkunde en is lid van verschillende werkgroepen: International Society of Veterinary Ophthalmology, European Society of Veterinary Ophthalmology, British Association of Veterinary Ophthalmologists en Eyevets.

Filip houdt consultaties op dinsdag bij Hond En Kat.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.