Gewijzigde openingsuren!

Om jouw huisdier(en) de best mogelijke zorg te blijven bieden die je van ons gewoon bent, hebben we besloten om de openingsuren van onze praktijk in Grimbergen aan te passen vanaf 1 april. Op maandag en donderdag blijft de praktijk ’s avonds langer open voor consultaties of voor het afhalen van voeding/medicatie (9u tot 20u). Op zaterdag zullen we voortaan gesloten zijn. Je kan op zaterdagvoormiddag wel nog op afspraak terecht bij onze vestiging in Ramsdonk, op 10 min rijden van Grimbergen. In Ramsdonk beschikken we over een betere infrastructuur om je huisdier sneller en beter te helpen èn staat er steeds een dierenarts klaar om hem/haar de kwaliteitsvolle service te geven die je van ons gewoon bent.

Dorien Nees
Dierenarts

Dorien Nees

Dierenarts
Dierenarts

Dorien Nees

Dierenarts

Opleiding

  • ESAVS Cardiology

Expertise

  • Hartecho en cardiologie

In 2007 is Dorien afgestudeerd als dierenarts aan de universiteit in Merelbeke. Ze is meteen na haar studies begonnen als dierenarts bij Pieter Vanacker. In 2008 hebben ze dan samen Dierenartsencentrum Anthemis opgericht. 

Dorien heeft ondertussen al verschillende bijscholingen gevolgd, maar de belangrijkste is toch de opleiding voor echocardiografie bij kleine huisdieren. Cardiologie is al van tijdens haar studies, haar echte passie. Ze vindt het super dat ze zich bij Anthemis volledig mag uitleven in dit domein.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.