Wij zijn verhuisd!

Op 27 Februari zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie, namelijk Post X op Borsbeeksebrug 34 in Berchem. Deze grotere locatie biedt ons de mogelijkheid om je nog beter van dienst te zijn. We hebben er meer consultatieruimtes en zijn dus meer beschikbaar. Tevens hebben we er nieuwe apparatuur zoals een CT-scan en kunnen we zo nog beter je viervoeter helpen. Tot slot is parkeren een stuk gemakkelijker dankzij de grote, ondergrondse parking. Wij kijken er naar uit om jullie er te mogen ontvangen!

Inge Spanoghe
Dierenarts

Inge Spanoghe

Dierenarts
Dierenarts

Inge Spanoghe

Dierenarts

Expertise

  • Bijzondere diersoorten

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de universiteit van Gent met onderscheiding. Vervolgens startte ik een internship in een grote dierenkliniek in het Antwerpse. Aansluitend hierop heb ik het team van AC Plantijn vervoegd waar ik tot op heden heel graag werk.

In de loop van de jaren is mijn interesse en passie steeds meer gegroeid voor de bijzondere zoogdieren: knaagdieren, konijnen en fretten, als ook voor de tandheelkunde bij de kleine huisdieren. Rond deze vakgebieden volg ik dan ook op regelmatige basis bijscholingen in binnen- en buitenland. Dit zodat ik steeds mee ben met de nieuwste technieken en diagnostiek.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.