AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn te Antwerpen logo

Contact us

+32 3 235 73 85

Bosduifstraat 18, 2018, Antwerpen

Wij verhuizen binnenkort!

Begin volgend jaar zullen wij verhuizen naar een nieuwe locatie, namelijk Post X op Borsbeekbrug 34 in Berchem. Deze grotere locatie biedt ons de mogelijkheid om je nog beter van dienst te zijn. We zullen meer consultatieruimtes hebben en dus meer beschikbaar zijn. Tevens zullen we er nieuwe apparatuur hebben zoals een CT-scan en kunnen we zo nog beter je viervoeter helpen. Tot slot wordt parkeren een stuk gemakkelijker dankzij de grote, ondergrondse parking. Meer informatie volgt snel.

Inge Spanoghe
Dierenarts

Inge Spanoghe

Dierenarts
Dierenarts

Inge Spanoghe

Dierenarts

  • Bijzondere diersoorten

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de universiteit van Gent met grote onderscheiding. Vervolgens startte ik een internship in een grote dierenkliniek in het Antwerpse. Aansluitend hierop heb ik team Plantijn vervoegd waar ik tot op heden heel graag werk.

In de loop van de jaren is mijn interesse en passie steeds meer gegroeid voor de bijzondere zoogdieren: knaagdieren, konijnen en fretten, als ook voor de tandheelkunde bij de kleine huisdieren. Rond deze vakgebieden volg ik dan ook op regelmatige basis bijscholingen in binnen- en buitenland. Dit zodat ik steeds mee ben met de nieuwste technieken en diagnostiek.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.