Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Thijs De Schuyter
Dierenarts

Thijs De Schuyter

Dierenarts
Dierenarts
Thijs De Schuyter
Dierenarts

Opleiding

  • ESAVS Cardiology
  • ESAVS Diagnostic Ultrasound

Expertise

  • Interne geneeskunde en cardiologie

Onmiddellijk na zijn afstuderen, ging Thijs aan de slag bij DAP Plantijn. Al snel bleek zijn interesse uit te gaan naar inwendige ziekten en cardiologie.

Na enkele jaren werd hij vennoot en sindsdien heeft hij zich verder toegelegd op deze vakgebieden. Hiervoor volgt hij regelmatig zowel nationale als internationale congressen en opleidingen. Ook is hij lid van de werkgroep cardiologie in België, de ESVE (European Society of Veterinary Endocrinology) en de ESVC (European Society of Veterinary Cardiology). Tevens is hij secretaris van de ‘Bijscholing Dierenartsen Antwerpen’. In de praktijk staat hij in voor het onderzoek van patiënten met inwendige ziekten en hartproblemen. Dit onderzoek gebeurt vooral door middel van echografie van de buik en het hart en bloedonderzoek.

In 2004 is hij getrouwd en ondertussen de trotse papa van 2 kinderen. De hond Billie maakt het gezin compleet. In zijn vrije tijd gaat Thijs graag joggen en leest hij graag een boek.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.