Wij verhuizen binnenkort!

Begin volgend jaar zullen wij verhuizen naar een nieuwe locatie, namelijk Post X op Borsbeekbrug 34 in Berchem. Deze grotere locatie biedt ons de mogelijkheid om je nog beter van dienst te zijn. We zullen meer consultatieruimtes hebben en dus meer beschikbaar zijn. Tevens zullen we er nieuwe apparatuur hebben zoals een CT-scan en kunnen we zo nog beter je viervoeter helpen. Tot slot wordt parkeren een stuk gemakkelijker dankzij de grote, ondergrondse parking. Meer informatie volgt snel.

Thijs De Schuyter
Dierenarts

Thijs De Schuyter

Dierenarts
Dierenarts

Thijs De Schuyter

Dierenarts

Opleiding

  • ESAVS Cardiology
  • ESAVS Diagnostic Ultrasound

  • Interne geneeskunde en cardiologie

Onmiddellijk na zijn afstuderen, ging Thijs aan de slag bij DAP Plantijn. Al snel bleek zijn interesse uit te gaan naar inwendige ziekten en cardiologie.

Na enkele jaren werd hij vennoot en sindsdien heeft hij zich verder toegelegd op deze vakgebieden. Hiervoor volgt hij regelmatig zowel nationale als internationale congressen en opleidingen. Ook is hij lid van de werkgroep cardiologie in België, de ESVE (European Society of Veterinary Endocrinology) en de ESVC (European Society of Veterinary Cardiology). Tevens is hij secretaris van de ‘Bijscholing Dierenartsen Antwerpen’. In de praktijk staat hij in voor het onderzoek van patiënten met inwendige ziekten en hartproblemen. Dit onderzoek gebeurt vooral door middel van echografie van de buik en het hart en bloedonderzoek.

In 2004 is hij getrouwd en ondertussen de trotse papa van 2 kinderen. De hond Billie maakt het gezin compleet. In zijn vrije tijd gaat Thijs graag joggen en leest hij graag een boek.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.