Avez-vous récemment adopté un chaton?

Nous serons heureux de vous donner des conseils spécifiques. Découvrez notre guide du chaton

Namen

AniCura Dierenkliniek du Château in Gembloux

We verwelkomen jou in een aangename en warme sfeer. Vanaf het moment dat je aankomt, zullen jouw huisdieren zich op hun gemak voelen en zullen ze worden verzorgd door een professioneel team.

Voor huisdiereigenaren

Hoe kunnen wij jouw huisdier helpen?

Maak een afspraak online

Contact

+32 81 61 07 86

Avenue Georges Bedoret 46, 5030 Gembloux

Route

Over ons

AniCura Clinique Vétérinaire du Château is al vele jaren gevestigd in Gembloux. Wij bieden u een warm en vriendelijk onthaal. Vanaf het moment dat je aankomt, voelen je huisdieren zich thuis en worden ze verzorgd door een professioneel team.

We hebben een ontvangst- en verkoopruimte waar dierenartsassistenten je verwelkomen. Je kunt ook comfortabel wachten op je afspraak in onze wachtkamer.

De dierenkliniek heeft vier consultatieruimtes voor eerste bezoeken. Er zijn ook twee operatiekamers, drie hospitalisatieruimtes en een röntgen-, echo- en scannerruimte.

We hebben de apparatuur om ervoor te zorgen dat uw dieren snelle, uitgebreide zorg krijgen. We maken röntgenfoto's, echografieën, CT-scans, endoscopieën en bloedonderzoeken in ons laboratorium.

Alle consultaties op afspraak kunnen plaatsvinden in onze kliniek in Gembloux of bij u thuis onder bepaalde voorwaarden. Een van onze dierenartsen zorgt voor de gezondheid van je kat of hond.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.