Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Dorien Nees
Dierenarts

Dorien Nees

Dierenarts
Dierenarts
Dorien Nees
Dierenarts

Opleiding

  • Diergeneeskunde

Expertise

  • Cardiologie

Functie

In 2007 is Dorien afgestudeerd als dierenarts aan de universiteit van Merelbeke. Ze is meteen na haar studie begonnen als dierenarts bij Pieter Vanacker. In 2008 hebben ze samen Dierenartsencentrum Anthemis opgericht.

Ze houdt ervan om dieren te kunnen helpen en de speurtocht naar de juiste diagnose te maken. Hoe meer ervaring ze opdoet, hoe leuker het wordt. De uitdaging blijft.

Opleidingen

Dorien heeft ondertussen al verschillende bijscholingen gevolgd, maar de belangrijkste is toch de opleiding voor echocardiografie bij kleine huisdieren. Cardiologie is al sinds haar studie haar echte passie. Ze vindt het geweldig dat ze zich bij Anthemis volledig mag uitleven in dit domein.

Interesse

De medische wereld heeft haar altijd erg geïnteresseerd. Aangezien ze heel graag iets met dieren wilde doen, was de keuze snel gemaakt. Ze wist al heel snel wat ze wilde worden.

Vrije tijd

Dorien heeft een hond, Kaatje, twee katten, Olaf en Loes, en een konijn, Flappie. Dit zijn allemaal geadopteerde dieren die op dat moment een thuis nodig hadden.

Ze is ook graag creatief bezig: schilderen, tekenen, muziek, enzovoort. Sinds enkele jaren beoefent ze tai chi. Ze leest ook vaak.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.