Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Vlaams-Brabant

AniCura Dierenkliniek Den Eikbos te Zemst

Bij AniCura Dierenkliniek Den Eikbos staan we 24/7 paraat voor eerstelijns- en tweedelijnsdiergeneeskunde. We zetten ons in voor honden, katten, konijnen, cavia's, fretten, en andere huisdieren.

Voor huisdiereigenaren

Hoe kunnen wij jouw huisdier helpen?

Maak een afspraak online

Over ons

AniCura Den Eikbos is een toonaangevende dierenkliniek met meer dan 30 jaar ervaring. Sinds onze oprichting hebben we ons onverminderd ingezet voor dieren van diverse soorten en maten. Of het nu gaat om kleine huisdieren, konijnen of bijzondere dieren. Het team van Den Eikbos zorgt met toewijding voor de gezondheid en het welzijn van elk dier.

Expertisegebieden van AniCura Den Eikbos

Bij Dierenkliniek AniCura Den Eikbos streven we ernaar om de beste zorg te bieden voor jouw huisdier door diensten met specifieke kennis aan te bieden.

Orthopedie en minimaal invasieve ingrepen

Op het gebied van chirurgie hebben we bijzondere kennis opgebouwd, met een focus op orthopedie en beheersing van minimaal invasieve ingrepen.

Oogheelkunde, dermatologie en de zorg voor konijnen en knaagdieren

We hebben ook ervaring op het vlak van oogheelkunde, dermatologie en de zorg voor konijnen en knaagdieren. Ons toegewijde team staat klaar om jouw huisdier op al deze gebieden de juiste zorg te bieden.

Tandheelkunde

Het gebit van jouw dier wordt verzorgd door ervaren teamleden. Zij doen hun best om te zorgen voor een optimale mondgezondheid.

Oncologie en chirurgie

Voor situaties met kanker en operaties hebben we een specifieke aanpak ontwikkeld op het gebied van oncologie en chirurgie. We kiezen altijd voor de meest doeltreffende behandelingen, met extra aandacht voor het welzijn van jouw huisdier.

Cardiologie

Tot slot bieden we cardiovasculaire zorg om ervoor te zorgen dat het hart van jouw huisdier gezond blijft.

Ons ervaren team staat paraat om op al deze gebieden de juiste zorg te verlenen, zodat jouw huisdier een gezond en gelukkig leven kan leiden

 

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.