Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Expertises

Ontdek de expertises van AniCura Den Eikbos. Onze dierenartsen bieden de juiste zorg voor jouw huisdier. Leer meer over onze kliniek en diensten.

Expertises van AniCura Den Eikbos

Ga direct naar:

Cardiologie

Bij AniCura Den Eikbos is cardiologie één van de vele expertisegebieden. Door middel van geavanceerde diagnostische methoden zoals echografie, elektrocardiografie en bloedonderzoek zorgt onze dierenarts voor vroegtijdige detectie en passende behandelingen om de levenskwaliteit en levensverwachting van de dieren te verbeteren.

Dermatologie

Huidproblemen kunnen een aanzienlijke impact hebben op het comfort van jouw huisdier. Ons team staat klaar om huid- en allergieproblemen grondig te onderzoeken en effectieve behandelingen aan te bieden.

Minimaal invasieve chirurgie en geavanceerde endoscopie

Binnen ons deskundige team worden geavanceerde technieken toegepast, waaronder minimaal invasieve chirurgie en geavanceerde endoscopie. Hierdoor kunnen we op een precieze en minder ingrijpende wijze medische aandoeningen diagnosticeren en behandelen. Deze benaderingen dragen bij aan een versneld herstel en verbeteren de levenskwaliteit van onze patiënten aanzienlijk.

Tandheelkunde

In onze kliniek wordt de gebitsgezondheid van jouw huisdier nauw opgevolgdgezien dit essentieel is voor hun algehele welzijn. We bieden uitgebreide diensten aan, van routinecontroles en gebitsreiniging tot geavanceerde tandheelkundige ingrepen. 

Bijzondere diersoorten

In de kliniek staan we klaar om deskundige zorg te bieden aan knaagdieren, konijnen en fretten. Met haar expertise en zorgzame aanpak zorgt ze ervoor dat deze geliefde huisdieren de juiste medische aandacht krijgen, van preventieve gezondheidscontroles tot behandelingen op maat.

Was dit artikel nuttig voor je?

Duid aan wat bij je past of typ het zelf. We appreciëren je feedback enorm.

Dank je!

Wij waarderen het heel erg

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.