Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

anicura-dierenkliniek-den-eikbos-zemst-team

Maak kennis met onze medewerkers

Ons team bestaat uit professionele en enthousiaste dierenartsen en assistenten. Maak hier kennis met het team van AniCura Den Eikbos.
Werken bij AniCura Den Eikbos

Vacature eerstelijnsdierenarts Den Eikbos

Ben je geprikkeld door de vacature? Neem dan even contact op met ons om een dagje mee te lopen en de collega’s te leren kennen!

Over ons team

We vormen een jong en dynamisch team met een hart voor dieren en voor elkaar. Concreet betekent dit dat alle dieren bij ons welkom zijn.

Of je nu assistent, dierenarts of specialist bent, in onze groep is iedereen gelijkwaardig. De inzet van elk individu is van essentieel belang om jullie dieren de beste zorg te bieden. We nemen onze verantwoordelijkheden en het welzijn van jullie dieren uiterst serieus, maar we vinden het ook belangrijk om af en toe samen te kunnen lachen!

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.