Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Over ons

Welkom bij AniCura Dierenkliniek Den Eikbos, waar liefdevolle zorg voor huisdieren centraal staat. Bij Den Eikbos streven we samen naar hoogwaardige eerstelijns- en tweedelijnszorg om ervoor te zorgen dat huisdieren de beste behandeling krijgen.

 Over onze kliniek

kliniek Den Eikbos

Bij AniCura Dierenkliniek Den Eikbos zijn we toegewijd aan het bieden van 24/7 eerstelijns- en tweedelijnsdiergeneeskunde voor diverse diersoorten. Of het nu gaat om honden, katten, konijnen, cavia's, fretten, of andere huisdieren. Ons toegewijde team staat klaar om zich in te zetten voor hun gezondheid en welzijn.

Ervaren team, toegewijde zorg

Team & zorg

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we een toonaangevende dierenkliniek die zorg draagt voor dieren van alle soorten en maten. Ons ervaren team biedt specifieke zorg op het gebied van orthopedie, minimaal invasieve ingrepen, oogheelkunde, dermatologie, tandheelkunde, oncologie, chirurgie, en cardiologie. Wij streven ernaar om de beste zorg te bieden, waarbij elk teamlid zich inzet voor het welzijn van elk dier dat onze kliniek binnenkomt.

Minimaal invasieve chirurgie en geavanceerde endoscopie

Minimaal invasief

Ons ervaren team maakt gebruik van geavanceerde technieken, zoals minimaal invasieve chirurgie en geavanceerde endoscopie, waardoor we op een nauwkeurige en minder invasieve manier medische aandoeningen kunnen diagnosticeren en behandelen. Deze benaderingen zorgen voor een sneller herstel en verbeteren de levenskwaliteit van onze patiënten.

Ons team in beeld

Den Eikbos team

Bij AniCura Den Eikbos vormen we een jong en dynamisch team met een hart voor dieren en voor elkaar. Of je nu assistent, dierenarts of specialist bent, bij ons is iedereen gelijkwaardig. We hechten waarde aan inzet, verantwoordelijkheid en het welzijn van de dieren, maar ook aan een positieve en gezellige werksfeer.

Lid van de AniCura dierenfamilie

Den Eikbos maakt deel uit van AniCura. AniCura is Scandinavisch van oorsprong, en is sinds 2011 uitgegroeid tot Europa’s meest toonaangevende aanbieder van dierenzorg.

AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor het huisdier wordt. 

Was dit artikel nuttig voor je?

Duid aan wat bij je past of typ het zelf. We appreciëren je feedback enorm.

Dank je!

Wij waarderen het heel erg

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.