Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

nele-marechal
Dierenartsassistente

Nele Marechal

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Nele Marechal
Dierenartsassistente

Opleiding

  • Bachelor Dierenzorg & Avondopleiding Hondentrimmer

Functie

Ik ben Nele en ik werk als dierenartsassistente bij AniCura Den Eikbos. Mijn professionele reis begon na mijn middelbare schooltijd, toen ik besloot mijn passie voor dieren om te zetten in een carrière. Met trots kan ik zeggen dat ik een bacheloropleiding in Dierenzorg heb afgerond, en mijn kennis verder heb verdiept door een avondopleiding te volgen als hondentrimster.

Ik draag met enthousiasme bij aan het welzijn van jullie dieren in de kliniek. Mijn taken omvatten voornamelijk baliewerk, maar jullie kunnen me ook vinden bij het nemen van RX foto's, assisteren bij echo's, bloedafnames en het algemene onderhoud van de praktijk.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag joggen of wandelen met mijn eigen hondje. Daarnaast heb ik ook nog vier gerbils in huis. Ik ben dus dagelijks omringd door dieren, iets wat me gelukkig maakt.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.