Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Femke Lambrecht
Dierenartsassistente

Femke Lambrecht

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Femke Lambrecht
Dierenartsassistente

Opleiding

  • Bachelor Agro-en Biotechnologie Dierenzorg, Postgraduaat Training en begeleiding van dieren binnen de hulpverlening en opleiding derde graad Apotheekassistent via Middenjury.

Functie

Bij Dierenkliniek De Molenhoek speelt Femke een essentiële rol als dierenartsassistente. Met haar passie voor dieren en uitgebreide kennis draagt ze bij aan de zorg en het welzijn van jouw huisdier. 

In haar rol als 'crazy cat lady' streeft Femke er altijd naar om dierenartsbezoeken stressvrij te maken. Haar collega's weten dat ze haar kunnen inschakelen voor alles wat met katten te maken heeft. 

Vrije tijd

In haar vrije tijd koestert Femke haar passie voor dieren. Thuis deelt ze haar leven met twee senior katten, Muis en Spook. Daarnaast heeft ze het gezelschap van twee shetlanders, Tinka en Arthur, en een kruising Tinker merrie genaamd Hilka. Femke heeft Hilka zelf opgeleid en heeft een bijzondere band met deze therapie-pony die eerder diende in een manege voor mensen met een beperking. Nu geniet Hilka van haar pensioen. Tijdens de vrije momenten van Femke genieten Tinka, Arthur en Hilka van wandelingen onder het zadel of in de koets.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.