Openingsweekend 27 - 28 april

Wij gaan een spetterend openingsweekend houden en we willen jou erbij hebben! We hebben heel hard gewerkt om onze vernieuwde praktijk helemaal in orde te krijgen en nu is het tijd om dat te vieren. Bekijk hier het volledige programma

Birgit Van Gampelaere
Dierenarts

Birgit Van Gampelaere

Dierenarts
Dierenarts
Birgit Van Gampelaere
Dierenarts

Expertise

  • Eerstelijnsdiergeneeskunde
  • Hospitalisatie

Opleiding 

Birgit heeft naast het AniCura graduation program ook de cursussen ESAVS soft tissue, AO fracture management, laparoscopie en radiologie gevolgd. Momenteel is ze zich aan het specialiseren in chirurgie via de ECVS chirurgie opleiding. Daarnaast volgt ze bijkomende cursussen chirurgie en loopt ze mee op andere praktijken om meer inzicht te krijgen in medische beeldvorming, anesthesie, pathologie en interne geneeskunde. 

Functie 

Als dierenarts geeft niets haar meer voldoening dan hulp geven aan dieren en hun baasjes. Ze heeft ervoor gekozen om dierenarts te worden omdat ze een enorme dierenliefhebber is en vindt dat dieren, ook al kunnen ze niet spreken, het verdienen om geholpen te worden.  

Vrije tijd 

Zelf heeft ze vier vondelingen in huis: een border collie van 6 jaar en 3 katten. Ook buiten haar werkuren zal ze dus niet twijfelen om een dier in nood te helpen. 

Elk jaar gaat Birgit op skivakantie. Voor haar is dit het moment om haar batterijen opnieuw op te laden. Naast het skiën haalt ze ook energie uit het contact met haar vrienden en familie, koken en wandelen of lopen met haar hond. 

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.