Openingsweekend 27 - 28 april

Wij gaan een spetterend openingsweekend houden en we willen jou erbij hebben! We hebben heel hard gewerkt om onze vernieuwde praktijk helemaal in orde te krijgen en nu is het tijd om dat te vieren. Bekijk hier het volledige programma

Elisabeth Biront
Dierverpleegkundige

Elisabeth Biront

Dierverpleegkundige
Dierverpleegkundige
Elisabeth Biront
Dierverpleegkundige

Expertise

  • Algemene assistentie, chirurgie en hygiene

Opleiding 

In 2010 rondde Elisabeth haar bacheloropleiding Agro- en Biotechnologie met optie Dierenartsassistent af in Geel en momenteel volgt ze een opleiding van anderhalf jaar in Emergency and critical care. Daarnaast heeft ze verschillende expertises, waaronder orthopedische hulpmiddelen (braces, protheses, rolstoelen), arhomatherapie, preventie-adviseur, hondeninstructeur en internationaal waterwerk instructeur.

Functie 

Wat Elisabeth het leukste vindt aan haar werk als dierverpleegkundige is het actief kunnen deelnemen aan het genezingsproces van een dier en via de alternatieve zijwegen (braces-geuren) op een andere manier dieren kunnen helpen en ondersteunen. Ze heeft voor deze job gekozen omdat ze zeer graag met dieren werkt en daarbovenop houdt van uitdagingen.  

Vrije tijd 

Thuis wordt Elisabeth verwelkomd door haar gezin, haar twee honden (een newfoundlander, Yani, en een berner sennen, Hera), twee poezen (Ollie en O’Mally), twee Duitse reuzen (Georges en Rosa) en twee zijdehoentjes (Francine en Odette). Ze houdt van alle grote honden met veel haar en kwijl, wat je ook kan zien aan de twee honden die ze heeft.  

Naast AniCura werkt ze ook in haar eigen firma, Pet Orthpedics en geeft ze les op de hondenschool. Veel vrije tijd heeft Elisabeth dus niet. Als ze een superkracht zou mogen kiezen, zou ze dan ook zonder tijd willen kunnen werken, zodat ze altijd alles afgewerkt krijgt. 

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.