Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Louise Vandevoorde
Dierenartsassistente

Louise Vandevoorde

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Louise Vandevoorde
Dierenartsassistente

Opleiding

Louise heeft de bachelor agro- en biotechnologie met optie dierenzorg gevolg. Ze heeft een expertise is hospitalisatie en ICU en volgt verschillende nascholingen in onderwerpen die de zorg voor gehospitaliseerde patiënten ten goede komt. Dit is onder andere analgesie, (sonde-)voeding, EHBO, reanimatie, epilepsie, triage in spoed, en meer. Wat ze hier vooral erg interessant aan vind is dat het erg gevarieerd is qua onderwerpen.

Functie

Louise vindt haar job als dierenartsassistente enorm interessant omdat het heel gevarieerd. Hierdoor moet ze dus een beetje vanalles kunnen en kennen. Louise houdt van dieren en blijft het elke dag fascinerend vinden wat ze kan verrichten om dieren te helpen.

Haar grote droom is dat de veterinaire zorg met tijd uitgebouwd kan worden tot een toegankelijk een haalbare dienst voor zowel huisdier en eigenaar als het diergeneeskundig personeel. Hier zou dan ook betaalbare dierenzorg, verzekeringen en een eerlijk loon voor dierverpleegkundigen en startende dierenartsen bijhoren.

Vrije tijd

In haar vrije tijd gaat ze graag lopen en vindt ze het leuk om af en toe een reis te maken en lekker te eten. Daarnaast doet ze vooral hobby’s en training met haar hond Ellie. Ellie is een duitse staande korthaar en is zowel de perfecte knuffelbuddy als een gedisciplineerde harde werker. Ze heeft namelijk jachttraining gevolgd, traint mee met Louise voor een halve marathon en doet sinds kort ook aan detectietraining. Thuis heeft Louise ook nog een kat.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.