Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

sarah-vanthournout
Dierenartsassistente

Sarah Vanthournout

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Sarah Vanthournout
Dierenartsassistente

Functie

Ik ben Sarah, en met trots vervul ik al 14 jaar lang mijn rol als dierenartsassistente in dit team. Als de eerste assistente die hier in dienst kwam, ben ik uitgegroeid tot de rechterhand van Marc. Mijn voornaamste werkterrein bevindt zich in de operatiezaal, waar ik met toewijding en precisie mijn taken uitvoer.

Verder ben ik ook betrokken bij de boekhouding van de kliniek. Het biedt me een kans om mijn vaardigheden op verschillende gebieden te benutten en te zorgen voor een soepele werking van de administratieve processen. Daarnaast sta ik altijd klaar voor kleine reparaties, waar ik mijn handigheid in de praktijk kan brengen.

Vrije tijd

Na een boeiende werkdag word ik thuis verwelkomd door mijn gezin, bestaande uit mijn man, twee kindjes, twee konijnen en onze Lori. Tijdens mijn vrije tijd vind je me terug op het basketbalveld. Daarnaast ontspan ik ook graag met wat handwerk.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.