Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

stephanie-van-renynghe
Dierenartsassistente

Stéphanie van Renynghe

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Stéphanie van Renynghe
Dierenartsassistente

Functie

Ik ben Stéphanie en ik mag al 7,5 jaar mijn droomjob uitoefenen bij AniCura Den Eikbos. Ik sta vooral in de operatiezaal en zorg daarnaast ook voor de kwaliteitscontrole van de praktijk. Mijn rol in de operatiezaal stelt me in staat om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van onze patiënten, terwijl mijn verantwoordelijkheden voor de kwaliteitscontrole ervoor zorgen dat onze praktijk de hoogste normen handhaaft.

Vrije tijd

Naast mijn boeiende werkzaamheden ben ik buiten de praktijkuren te vinden in mijn comfortabele zetel, gewapend met haaknaald en garen. Het creëren van prachtige handwerken is niet alleen een ontspannende bezigheid voor mij, maar ook een manier om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Als je me zoekt, kun je me vaak aantreffen met mijn drie katten die me gezelschap houden tijdens mijn haakavonturen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.