Om deze redenen kies je voor AniCura

Wil je weten waarom je het best kan kiezen voor AniCura? Hier vind je de belangrijkste vijf redenen.

1. Veel dierenklinieken bieden betere zorg dan één

Bij AniCura werken de beste en meest kwalitatieve dierenklinieken samen in heel Europa. Op deze manier kunnen we de beste zorg voor elk huisdier garanderen. Dankzij ons internationale netwerk zijn al onze dierenartsen altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Elk huisdier is bij ons dus in goede handen.

2. Samenwerken en doorleren

Binnen onze groep zorgen wij ervoor dat al onze dierenartsen de juiste opleidingen gehad hebben. Dus niet alleen het behalen van de titel ‘dierenarts’, maar we zorgen er ook voor dat ze heel regelmatig nascholing krijgen.

Maar dat niet alleen: omdat wij intern samenwerken heeft iedere dierenarts en dierenartsassistent toegang tot de kennis en ervaring van duizenden collega's. Als de juiste expertise niet aanwezig is in een kliniek, dan hoeft er slechts één telefoontje gepleegd te worden om alsnog de juiste informatie en kennis te krijgen.

Wij kijken altijd naar wat het beste is voor elk huisdier. Daarom hebben we ook geen regels die zeggen dat we alleen binnen AniCura doorverwijzen. Als een andere dierenkliniek de juiste competentie heeft, dan verwijzen we de patiënt net zo graag door naar die kliniek.

3. Meer tijd voor de dieren

Een ander praktisch voordeel van intensief samenwerken: administratie en inkoop zijn makkelijker. Zo selecteren we met een team dierenartsen de beste medicatie, die we dan samen inkopen. Op deze manier hebben ook de kleinere dierenklinieken binnen onze groep toegang tot de beste medische apparatuur en medicatie. Dit om voor elke patient in elke kliniek de beste zorg te kunnen garanderen.

4. Van een simpel verbandje tot complexe operaties

Doordat wij veel investeren in ons personeel, trekken wij de beste dierenartsen, -assistenten en specialisten aan. Hierdoor kunnen we elk huisdier met iets kleins helpen, zoals een verband aanleggen, maar ook zware chirurgische operaties uitvoeren en ingewikkelde diagnoses stellen.

5. Op naar de diergeneeskunde van de toekomst

AniCura wordt sinds 2011 elk jaar door meer patiënten bezocht. Wij zijn ervan overtuigd dat dit komt doordat onze klanten onze kwaliteit, service én de grote investering in ontwikkeling waarderen.

Die investering in ontwikkeling zie je terug in intensieve, internationale samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en continue investeringen in de verdere ontwikkeling van onze dierenartsen en assistenten.

Wij creëren de diergeneeskunde van de toekomst, samen!

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.