Top 5 rustige hondenrassen

Heb je liever een rustige hond die weinig blaft? Wij vertellen je de top 5 rustige hondenrassen.

Rustige hondenrassen: cavalier King Charles spaniël

Cavalier King Charles spaniëls zitten liever op je schoot dan dat ze een lange wandeling doen. De honden kunnen speels zijn, maar hebben niet veel beweging nodig. Ze zijn makkelijk te trainen en zullen zich zelden misdragen.

Rustige hondenrassen: Franse buldog 

Franse buldogs mogen niet veel sporten. Door hun platte snuit kunnen ze moeilijker ademhalen tijdens zware inspanningen. Maak dus geen lange wandelingen. Franse buldogs zijn lieve en rustige honden. Vaak kunnen ze goed met kinderen om. Het zijn schoothondjes die af en toe een speelse bui hebben.

Rustige hondenrassen: basset hound 

Basset hounds zijn liever lui dan moe. De honden kunnen goed overweg met hun baasje en andere huisdieren. Basset hounds bewaken hun territorium, maar een bekende indringer zullen ze met liefde ontvangen.

Rustige hondenrassen: shih tzu 

Je hoeft niet per se met je shih tzu naar buiten. De hondjes vinden het prima om de hele dag op de zetel te liggen. Shih tzu’s zijn lieve en gezellige familiehonden.

Rustige hondenrassen: chowchow 

Een chowchow is een rustige, maar vrij dominante hond. Ondanks de rustige aard van hun karakter hebben de honden langere wandelingen nodig. Als het regent zal je jouw chowchow echter niet naar buiten krijgen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.