Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Margarita Stamenkovits
Dierenarts

Margarita Stamenkovits

Dierenarts
Dierenarts
Margarita Stamenkovits
Dierenarts

Ik ben Margarita Stamenkovits, kom uit Griekenland en ben in oktober 2020 naar België verhuisd. Ik heb altijd een passie voor dieren gehad en besloot diergeneeskunde te studeren toen ik 5 jaar oud was! Ik kreeg mijn eerste hond lang voordat ik mijn beste vriendin ontmoette. Dieren spelen een belangrijke rol in mijn leven.

In augustus 2020 studeerde ik als dierenarts af aan de Universiteit van Thessaloniki en liep van oktober 2020 tot juni 2021stage in Het Binnenhof. Terwijl ik een intensieve cursus Nederlands volgde, vergaarde ik zo meer kennis over inwendige geneeskunde, en werd een nieuw lid van de ‘AniCura Het Binnenhof familie’.

Expertise en interesse
Ik ben vooral geïnteresseerd in inwendige ziekten, een zeer diverse en uitdagende tak van de diergeneeskunde. Daarnaast heb ik tijdens mijn stage in Het Binnenhof een nieuwe passie ontdekt: in de zomer van 2021 startte ik mijn opleiding cardiologie aan de Europese School, zodat ik me ook hierin verder kan ontwikkelen. 

Thuis
Tijdens mijn kindertijd had ik altijd een hond als gezelschap, nu loopt er bij mij thuis een geadopteerde kat rond. Leon, een Bengaal, had toen hij 10 weken oud was een ongeluk wat tot een staartamputatie leidde. Dit is gelukkig nooit een belemmering om vol energie met ons te spelen. Daarnaast bestaat de beste ontspanning voor mij uit wandelen in de natuur en genieten van goede misdaadboeken en -series.

Tot Binnenkort!

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.