Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Rani Goeman
Dierenarts assistente

Rani Goeman

Dierenarts assistente
Rani Goeman

Ik ben Rani Goeman. Dier en mens helpen is wat ik graag doe. Al sinds mijn kinderjaren heb ik een passie voor dieren. Ik zaagde bij mijn ouders voor een hond tot we uiteindelijk een hondje kochten. Daarna volgde er nog 3 honden. Sinds jonge leeftijd ben ik ook veel bezig met paarden en de academische rijkunst.

In het middelbaar wist ik al dat ik met dieren wilde werken en koos ik voor de richting diertechnische wetenschappen. Daarna volgde ik ook een bacheloropleiding dierenverzorging. Ik heb gewerkt met exotische dieren en ben daarna beginnen werken als dierenartsassistente. Daar heb ik ook mijn passie gevonden. Als vrijwilliger heb ik geholpen bij het trainen van honden tot hulphond.

Ik zal jullie vriendelijk ontvangen aan de balie en jullie lieve huisdier goed verzorgen tijdens zijn hospitalisatieperiode met veel tender, love en care. Ik help jullie graag met al jullie vragen, zodat je je huisdier met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.