Cat Friendly klinieken

Een bezoek aan een Cat Friendly Clinic is afgestemd op jouw kat. Zo proberen we het bezoek aan je kattendierenarts zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat houdt een Cat Friendly Clinic in?

Een Cat Friendly Clinic staat garant voor topzorg voor katten. Dierenklinieken kunnen een certificaat aanvragen bij de International Society of Feline Medicine (ISFM) om hun vriendelijke aanpak te erkennen. Afhankelijk van hun faciliteiten en expertise kunnen kattendierenartsen een bronzen, zilveren of gouden certificaat behalen.

Cat Friendly Clinic Bronze

Een kattendierenarts met een bronzen certificaat werkt samen met een dierenkliniek op zilverniveau. De zilveren kliniek biedt faciliteiten voor tandheelkundige ingrepen en operaties.

Cat Friendly Clinic Silver

Een dierenkliniek met het zilveren Cat Friendly-certificaat biedt faciliteiten van bronsniveau met extra comfort en behandelopties. Hier zijn ruime privéhokken beschikbaar voor overnachtingen, met comfortabel beddengoed en strenge hygiënemaatregelen. Daarnaast zijn er apparaten voor tandheelkundige zorg, röntgenfoto's en echo's.

Cat Friendly Clinic Gold

Een gouden Cat Friendly Clinic biedt de hoogste kwaliteit zorg voor je kat. De hokken zijn voorzien van massieve, ondoorzichtige vloeren, muren en plafonds, met mogelijkheden voor je kat om zich te verschuilen en op hoogte te zitten. Er is een speciale operatiekamer beschikbaar en tandheelkundige gegevens worden nauwkeurig bijgehouden. Ook is er apparatuur voor aanvullende bloedtests.

Hoewel niet elke AniCura-dierenkliniek een Cat Friendly-certificaat heeft, streven onze dierenartsen er altijd naar om je kat de best mogelijke zorg te bieden.

Was dit artikel nuttig voor je?

Duid aan wat bij je past of typ het zelf. We appreciëren je feedback enorm.

Dank je!

Wij waarderen het heel erg

Neem contact op met een dierenarts

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.