Antwerpen krijgt nieuwe dierenkliniek met geavanceerde diergeneeskundig zorg

Nieuwe locatie AniCura dierenkliniek Plantijn: meer huisdieren sneller en beter helpen

Antwerpen/Berchem, 6 maart 2023 – De Antwerpse AniCura Dierenkliniek Plantijn opent vandaag officieel de deuren op hun nieuwe locatie “Post X”. Het nieuwe pand biedt meer capaciteit, de beste apparatuur en een groter team van specialisten. Zo kan de dierenkliniek meer huisdieren uit de regio verder helpen met hun geavanceerde diergeneeskundige zorg. De centrale ligging nabij het station en een ondergrondse parking, maakt de nieuwe dierenkliniek ook makkelijker bereikbaar voor huidige en nieuwe patiënten met hun baasjes.

 

Hoogtechnologische apparatuur

De nieuwe AniCura dierenkliniek Plantijn ligt op amper anderhalve kilometer van de huidige locatie. Toch was een verhuis noodzakelijk. “We streven er steeds naar de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten en hun eigenaars”, vertelt Thijs De Schuyter, dierenarts-praktijk manager van AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn. “Onze nieuwe locatie biedt ons de capaciteit om precies dat te doen. We beschikken over de nieuwste medische apparatuur zoals een CT-scan, RX en echografie. Dat hadden we voordien niet. Daarnaast hebben we nu maar liefst zes spreekkamers in de plaats van twee. Zo kunnen we niet alleen meer patiënten behandelen, we kunnen de dieren ook beter en sneller helpen.”

 

Zorg op maat van elk dier

Naast een uitbreiding van capaciteit en mogelijkheden, is ook het team van Plantijn uitgebreid. “Ons team van dierenartsen en verpleegkundigen heeft ervaring in verschillende vakgebieden”, aldus De Schuyter. “Daarnaast voegden we ook enkele specialisten toe aan het team zoals dierenarts Dakir Polidoro die zich verdiept in neurologie en bijvoorbeeld kan helpen met epilepsie of bewegingstoornissen. Of nog een nieuwe aanwinst is dierenarts Inge Spanoghe die ervaring heeft met knaagdieren, konijnen en fretten. Die rijke mix aan expertise laat ons toe om behandelplannen op maat van de individuele behoeften van elk dier te voorzien.”

 

Makkelijk te bereiken

De verhuis van Antwerpen naar Post X, heeft ook qua bereikbaarheid heel wat voordelen. Thijs De Schuyter: “Onze nieuwe locatie is gunstig gelegen op slechts enkele minuten van het station van Berchem, met een grote ondergrondse parkeergarage. Het wordt dus zowel voor onze huidige als nieuwe klanten makkelijk om ons te bereiken. We kijken ernaar uit om hen te verwelkomen in ons nieuwe pand en geavanceerde veterinaire zorg te kunnen bieden aan de dieren van de wijde omgeving.”

Contact voor de pers  

Loud and Clear
Delphine Van Hoecke

PR Consultant

T: 0498 20 40 49

justask@loud-and-clear.be

AniCura
Kelly Voordeckers

Marketing Manager Belgium

Kelly.voordeckers@anicura.be

Meer nieuws

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.