Alle kattenrassen

Uit honderden rassen moeten kiezen, kan best overweldigend zijn. Daarom stelden we een lijst van de meest populaire kattenrassen met de belangrijkste informatie samen.

Rassen

abessijn

Abessijn

Op zoek naar een intelligente, avontuurlijke en speelse kat? Dan is de abessijn met zijn speelse karakter jouw ideale familielid.

Hier meer over lezen

bengaal

Bengaal

Op zoek naar een intelligente en energieke kat met een unieke, luipaardachtige vacht? Dan is de bengaal jouw perfecte match.

Hier meer over lezen

blauwe-rus

Blauwe Rus

Ben jij op zoek naar een kalme en zachtaardige kat? Dan is de blauwe Rus met zijn prachtige blauwgrijze vacht en verlegen karakter jouw perfecte match.

Hier meer over lezen

britse-korthaar

Britse korthaar

Op zoek naar een intelligente en aanhankelijke kat? Dan is de Britse korthaar met zijn ronde wangetjes jouw perfecte nieuwe gezinslid.

Hier meer over lezen

britse-langhaar

Britse langhaar

Fan van een rustige, aanhankelijke en langharige kat? Dan is de Britse langhaar met zijn prachtige dikke vacht perfect voor jou.

Hier meer over lezen

chartreux

Chartreux

Op zoek naar een stille, schattige en vriendelijke raskat? Dan is de Franse chartreux met zijn blauwgrijze vacht en koperkleurige ogen jouw perfecte match!

Hier meer over lezen

cornish-rex

Cornish rex

Zoek jij een actieve, intelligente, onafhankelijke en sociale kat? Dan is de Cornish rex met zijn prachtige licht golvende vacht jouw perfecte nieuwe familielid.

Hier meer over lezen

devon-rex

Devon rex

Ben jij op zoek naar een ondeugende en speelse kat met een uniek uiterlijk? Dan is de Devon rex jouw perfecte match.

Hier meer over lezen

europese-korthaar

Europese korthaar

Heb je nog nooit een kat gehad? Dan is de Europese korthaar met zijn vriendelijk, intelligent en rustig karakter jouw perfecte nieuwe familielid.

Hier meer over lezen

heilige-birmaan

Heilige birmaan

Ben jij op zoek naar een mooie, sierlijke en lieve kat? Dan is de heilige birmaan met zijn prachtige witte vacht en helderblauwe ogen jouw ideale nieuwe gezinslid.

Hier meer over lezen

maine-coone

Maine coon

Op zoek naar een grote kat met een lief en kalm karakter? Dan is de Maine coon een geweldige nieuwe aanvulling op je gezin.

Hier meer over lezen

neva-masquerade

Neva masquerade

Op zoek naar een kat met een donzige vacht en een aanhankelijk karakter? Dan is de neva masquerade helemaal jouw ding.

Hier meer over lezen

noorse-boskat

Noorse boskat

Ben je op zoek naar een sociale en vriendelijke kat die niet continu aandacht nodig heeft? Dan is de Noorse boskat de perfecte aanvulling op je gezin.

Hier meer over lezen

oosterse-korthaar

Oosterse korthaar

Zoek jij een intelligente, spraakzame en nieuwsgierige kat? Dan vind je in de Oosterse of Oriëntaalse korthaar jouw perfecte match!

Hier meer over lezen

pers

Pers

Op zoek naar een zachtaardige kat met een prachtige lange vacht? Dan is de Pers de ideale nieuwe huisgenoot voor jou.

Hier meer over lezen

ragdoll

Ragdoll

Op zoek naar een lieve en sociale kat met een prachtig uiterlijk? Dan is de ragdoll met zijn witte vacht en helderblauwe ogen de perfecte aanvulling op je gezin.

Hier meer over lezen

siamees

Siamees

Op zoek naar een intelligente, nieuwsgierige en spraakzame kat? Dan is de siamees het ideale kattenras.

Hier meer over lezen

siberische-kat

Siberische kat

Op zoek naar een sociale, lieve en loyale familiekat? Dan is de Siberische kat of Siberische boskat met zijn geweldige karakter het perfecte ras voor jou.

Hier meer over lezen

somali

Somali

Ben je op zoek naar een intelligente, elegante en speelse kat? Dan is de somali met zijn vosachtige uiterlijk jouw ideale nieuwe huisgenoot.

Hier meer over lezen

sphynx

Sphynx

Op zoek naar een intelligente, nieuwsgierige en lieve kat? Dan is de sphynx met zijn grote oren, citroenvormige ogen en suèdeachtige, gerimpelde huid jouw perfecte nieuwe huisgenoot.

Hier meer over lezen

turkse-angora

Turkse angora

Ben jij op zoek naar een vriendelijke, speelse, intelligente en aanhankelijke kat met een eigen wil? Dan is de Turkse angora jouw perfect match!

Hier meer over lezen

turkse-van

Turkse van

Op zoek naar een lief, aanhankelijk en avontuurlijk kattenras? Dan is de Turkse van met zijn actieve karakter de ideale kat voor jou.

Hier meer over lezen

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.